Site archived by http://www.patriotfiles.com

To have your military website archived contact The Patriot Files

Dansk Panser - i det 21. århundrede

 

Forside  |  Links  |  Forum  |  Gæstebog  |  Webmaster  |  Quiz  |  Nyhedsbrev  |  Webnyheder

 
   

Søgning  |  Sitemap

 

 

Nyheder

Artikler

Galleri

Film

 

Bæltekøretøjer

Hjulkøretøjer

Helikoptere

UAV

 

Udfasede køretøjer

Udenlandske køretøjer

Ammunition

Panserværnsvåben

 

Bøger

Udrustning

Udstillinger

Mærkedage

  

 
Nyheder

Den danske bataljon er nu på
18-09-2007
AFGHANISTAN: 16. september opnåede bataljonen i Helmand fuld operationskapacitet og kan nu løse de opgaver, som den britiske Task Force stiller.

Uddannelsesniveauet og materiellet sætter bataljonen i stand til at løse de kampopgaver, som den vil blive stillet overfor, ligesom den enkelte soldat er klar til indsættelse under de ekstreme klimaforhold som Helmand byder på. Spektret af opgaver spænder fra den bløde tilgang med patruljer i lokalområdet til deciderede kampoperationer, hvor hele registret af magtmidler kan bringes i anvendelse. Dermed er det en robust og samarbejdet bataljon, der har meldt sig klar til briterne.

Bataljonen er på nu, og det er lige fra artilleripejleradar detachementet, militærpolitiet, CIMIC-elementet (civilt-militært samarbejde) og stabselementet i Lashkar Gah, det Nationale Støtteelement i Kabul og Kandahar, stabs- & logistikkompagniet og det mekaniserede infanterikompagni.

- Med den uddannelse, de forberedelser og den varmetilvænning vi nu har været igennem, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi er klar til at løse opgaverne, der ligger foran os. Englænderne venter også på os - så nu skal vi i gang, siger oberst Kim Kristensen, chefen for den danske bataljon i Afghanistan.


Det mekaniserede infanterikompagni, og alle de enheder der støtter det, i ørkenen

Bataljonen er endnu ikke indsat som en samlet enhed, men enheder fra bataljonen vil, under kommando af en britisk kampgruppe, blive indsat til løsning af kampopgaver i forbindelse med den militære kampagne i Helmand. Andre dele af bataljonen er forsat indsat til støtte for genopbygningen eller forberedelse til den samlede bataljons indsættelse.

Forsvarskommandoen

 
 

 

 

Site archived by http://www.patriotfiles.com

To have your military website archived contact The Patriot Files